Γειά,

είμαι η Έλενα Σμπώκου. Αν και σπούδασα Ιστορία Τέχνης και Design η αγάπη μου για το καλό φαγητό και την μαγειρική με οδήγησε στο να εργαστώ σε διάφορα περιοδικά μαγειρικής σαν αρχισυντάκτης αλλά και σαν food stylist  (RealFood, BBC Olive, Traveller’s Icons etc) όπως επίσης και σαν guest editor σε ειδικές εταιρικές εκδόσεις. Έχω συνεργαστεί επίσης με εταιρείες όπως ο ΑΒ Βασιλόπουλος, Lanes, Αφοί Χαΐτογλου, Algida, Lipton, Creta Farms, Γραβιέρα Χωριό κ.ά

Μου αρέσει να ανακαλύπτω νέες γεύσεις, συνταγές και όμορφα spots όχι μόνο στην πόλη μου, την Αθήνα αλλά γενικά όπου κι αν ταξιδέψω εντός και εκτός.

Θεωρώ πως κάθε μέρα είναι και μία ευκαιρία για να μαζευτείς με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα γύρω από ένα στρωμένο τραπέζι, για φαγητό. Δεν έχω τελειώσει κάποια σχολή μαγειρικής και ότι έχω μάθει προέρχεται από την αγάπη μου για την μαγειρική!  Η μαγειρική με χαλαρώνει και θεωρώ ότι είναι πηγή δημιουργικότητας. Κάντε τη βόλτα σας στο blog μου και ελπίζω να σας αρέσουν οι συνταγές μου και να τις μαγειρέψετε για εσάς και τους φίλους σας!

Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που έκανα από την θέση που βρίσκομαι είναι ότι έχω υπάρξει μέλος της ομάδας του Food4Good,  μιας όμορφης παρέας που απαρτίζεται από άτομα που αγαπούν την καλό φαγητό, ξέρουν να μαγειρεύουν και προσφέρουν μέσα από αυτό σε διάφορους μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς. Σε περίπτωση που δεν γνωρίζεται την ομάδα αυτή δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε την σελίδα μας στο facebook, εδώ και με την πρώτη ευκαιρία να έρθετε σε κάποια εκδήλωσή μας.

Γενικά μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μου στα περισσότερα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, Instagram και Pinterest) και θα χαρώ να λάβω σχόλια και να απαντήσω σε απορίες! Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου μέσω email –> [email protected]

ΥΓ:  Θα ήθελα επίσης να ενημερώσω ότι για τα προϊόντα που αναφέρομαι κατά καιρούς σε διάφορες αναρτήσεις ή φωτογραφίες δεν σημαίνει ότι έχω αμοιφθεί με κάποιον τρόπο εκτός αν αναφέρεται ξεκάθαρα κάποιου είδους συνεργασία. Όταν αναφέρω σε κάποιο post ή σε κάποια φωτογραφία κάποιο προϊόν σημαίνει ότι είναι κάτι που προσωπικά μου αρέσει.

Use Facebook to Comment on this Post

0 Comments

Leave a Comment