Τελικά αποφάσισα ότι αυτό που μου αρέσει περισσότερο τώρα που ανοίγει ο καιρός είναι το παγωτό!  Έχεις δοκιμάσει τα Magic Double;  Ξεκάθαρα ενήλικη απόλαυση και απόλυτα εθιστικά τα παγωτά αυτά, με διπλή δόση αληθινής σοκολάτας, σιρόπι καραμέλας, σοκολάτας ή φυστικοβούτυρου και το γνωστό βελούδινο παγωτό, σε τρεις διαφορετικές γεύσεις.

magic double2

Αν με ρωτάς  ποιο είναι το αγαπημένο μου θα μπορούσα να σου πω πως έχω μια ιδιαίτερη αδυναμία στο Magic Double Peanut Butter. Αν με ακολουθείς καιρό, θα έχεις καταλάβει ότι δεν έχω καλύτερο από γλυκό και αλμυρό μαζί και αυτό το παγωτό είναι το καλύτερό μου! Νομίζω ότι ο συνδυασμός του  Magic Double Peanut Butter,  φυστικοβούτυρο, σοκολάτα και παγωτό μαζί είναι θεϊκός!  

Με την πρώτη μπουκιά κιόλας δαγκώνεις την λαχταριστή σοκολάτα και το σιρόπι φυστικοβούτυρου και ξανά σοκολάτα και μετά αυτό το βελούδινο παγωτό φυστικοβούτυρο… απολαυστικό! Είμαι σίγουρη ότι τώρα που το περιγράφω θέλεις κλείσεις τον υπολογιστή και θα πας να το πάρεις…

magicdouble1

Πρόκειται για μια απόλαυση για εκλεπτυσμένους ουρανίσκους!

Φυσικά, έχω δοκιμάσει και τις άλλες δύο γεύσεις, το Magic Double Chocolate  όπου πραγματικά αν είσαι chocoholic, οι γευστικοί σου κάλυκες θα κάνουν πάρτι από την πρώτη μπουκιά και το Magic Double Caramel όπου παγωτό βανίλια, σιρόπι καραμέλας και η απίστευτα τραγανή σοκολάτα Magic κάνουν και πάλι ένα μαγικό συνδυασμό!

Μια μπουκιά από το παγωτό  Magic Double αρκεί για να ξυπνήσεις τι αισθήσεις και τα άγρια ένστικτά σου και να αφεθείς σε αυτή την τολμηρή απόλαυση.  To μήνυμα του Magic Double  “release the beast . Dare to go double’’ σε προκαλεί να το δοκιμάσεις,  για να μην αναφερθώ στην luxurious εμφάνιση της συσκευασίας του.

Αν δεν έχεις ακόμα δοκιμάσει ένα από αυτά,  να ξέρεις ότι χάνεις…

Use Facebook to Comment on this Post