Όπως μπορεί να γνωρίζετε ήδη είμαι μία από τις τόσες και τόσες εργαζόμενες μαμάδες που τρέχουν να τα προλάβουν όλα .  Έχω ένα φοβερό και τρομερό δίχρονο αγόρι που δεν “κάθεται σε ένα μέρος” ποτέ! Και έχω κι ένα σωρό άλλες υποχρεώσεις –με την καλή έννοια- όπου πρέπει να είμαι σωστή και πάντα alert! Πήρα λοιπόν απόφαση ότι για να μπορεί κανείς να αντέξει σωματικά και ψυχικά τόσο τρέξιμο θα πρέπει λίγο να αλλάξει τρόπο ζωής! Γιατί πλέον δεν είμαι και 18 χρονών και δεν αντέχω τις διάφορες κραιπάλες που έκανα παλιά…

Έτσι λοιπόν πριν από ένα μήνα και κάτι που έκλεισα τα 35 (σσς… μεταξύ μας αυτό) αποφάσισα να γυρίσω σελίδα και να την δω λίγο πιο εναλλακτική φάση. Παλιότερα, είχα ξεκινήσει και yoga με μια φίλη μου αλλά μάλλον δεν το είχα πάρει σοβαρά γιατί είχαμε λιώσει στο γέλιο (αντί να χαλαρώσουμε) και μας είπαν, πολύ ευγενικά δεν λέω, να φύγουμε από το μάθημα γιατί δεν μπορούσαν οι υπόλοιποι να συντονιστούνε με τα τσάκρα τους κλπ.

Μετά από 10 και πλέον χρόνια όμως το έχω πάρει πολύ ζεστά έχω ξεκινήσει να κάνω γιόγκα και να έχω μια πιο προσεγμένη διατροφή. Τώρα το καλοκαίρι βέβαια είναι πιο εύκολο γιατί υπάρχει αφθονία σε φρούτα  και γενικά έχουμε λιγότερη όρεξη για τα διάφορα που δεν μας ωφελούν και τόσο! Εκτός από τα φρούτα και τα λαχανικά επιλέγω να πίνω και πολύ παγωμένο πράσινο τσάι αντικαθιστώντας τα διάφορα άλλα!

Για να καταλάβεις επειδή κάθε μέρα είμαι όλο έξω και μάλιστα περνάω αρκετό από το χρόνο μου στο δρόμο, αυτό που κάνω ειδικά τώρα που «σφίξαν» οι ζέστες είναι να έχω μαζί μου πάντα από ένα μπουκαλάκι Lipton Ice Tea,  πράσινο με γεύση λεμόνι. Κάτι άλλο που κάνω συχνά είναι να αδειάζω 2-3 μπουκαλάκια σε μια μεγάλη κανάτα να κόβω φρούτα, να προσθέτω φρέσκο δυόσμο και πολύ πάγο και να απολαμβάνουμε όλη η παρέα το παγωμένο τσάι μας χαλαρώνοντας στην βεράντα.

liptonicetea1

Ιδού λοιπόν κάποια facts για το παγωμένο πράσινο τσάι που θα σε κάνουν κι εσένα να το προτιμήσεις ανάμεσα στις υπόλοιπες επιλογές που έχεις!

  • Είναι σούπερ δροσιστικό και ξεδιψαστικό λόγω της τέλειας γεύσης λεμονιού που περιέχει
  • Το No Sugar δεν περιέχει καθόλου ζάχαρη, συνεπώς πολύ λίγες θερμίδες, ιδανικό για όλους αυτούς που προσέχουν και δεν θέλουν να νιώθουν ενοχές, καταναλώνοντας άφοβα όσο τσάι επιθυμούν. Εδώ να συμπληρώσω ότι το πολύ θετικό με το Lipton Ice Tea δεν περιέχει πρόσθετα συντηρητικά και τεχνητές χρωστικές ουσίες.

Έτσι που λες… αυτό που κάνω εγώ είναι να έχω στο ψυγείο μου μπουκάλια Lipton Ice Tea και να τα παίρνω μαζί μου.  Πραγματικά δεν έχω να προτείνω κάτι άλλο για το ζεστό καλοκαίρι που έχει μπει για τα καλά… πολλά φρέσκα φρούτα, παγωμένο πράσινο τσάι και καλή διάθεση !

…συνεχίζεται με πανεύκολη συνταγή έκπληξη!

Use Facebook to Comment on this Post