Γύρω στα μέσα του καλοκαιριού, έλαβα πρόσκληση από την Εμμανουέλα για ένα νέο online deli, που μάλιστα άνοιξε και στην γειτονιά μου! Το Filofron.com είναι το μέρος που θα βρεις εκλεκτά προϊόντα για κάθε περίσταση και ώρα της ημέρας και για όλες τις προτιμήσεις!

τι σημαίνει όμως το όνομά του; 

Όπως μου εξήγησε η Άντζελα, εμπνευστής και ιδιοκτήτρια του filofron.com, από την αρχή της δημιουργίας της ιδέας αυτής θέλανε να επιλέξουν ένα ελληνικό όνομα με ιδιαίτερη σημασία που θα εμπέριέχει όλη την ιδέα που θέλανε να πραγματοποιήσουν. Έτσι λοιπόν, επέλεξαν το Φιλόφρων που σημαίνει ο περιποιητικός, αυτός που φροντίζει (φρονεί) τους αγαπημένους του,  ο ευμενώς διατεθειμένος.

To filofron.com λοιπόν είναι  online delicatessen με ποικίλα προϊόντα και θέλοντας να είμαι αντικειμενική πρέπει να πω ότι είναι ένα πλήρες online κατάστημα, ωραία σχεδιασμένο και φιλικό στην πλοήγηση του! Όλα τα προϊόντα που προσφέρει είναι ελληνικά, πολλές φορές βραβευμένα για την ποιότητα και την γεύση τους. Δημητριακά και μπάρες για το πρωινό σου, εκλεκτά ελαιόλαδα, μείγματα μπαχαρικών, μέλια, όσπρια και πολλά άλλα. Η Άντζελα Πανταζή με ιδιαίτερη φροντίδα επιλέγει τα πιο “δυνατά” προϊόντα και φροντίζει να ανανεώνονται τα “ράφια” με νέες προτάσεις που αξίζουν να μπουν στα ντουλάπια μας!

Μπαίνοντας μέσα στο φυσικό κατάστημα του Filofron.com, που σύντομα θα ανοίξει και για το κοινό, βλέπεις όλα αυτά που θέλεις να δοκιμάσεις, να μαγειρέψεις και να προσφέρεις στους φίλους σου. Μέχρι τότε όμως δεν έχεις παρά να στο filofron.com και να διαλέξεις τι θα δοκιμάσεις! Μην ξεχάσεις ότι μπορείς να φτιάξεις καλάθια- δώρα για φίλους, αγαπημένους ή ακόμα και επαγγελματικά.

 

 

 

Use Facebook to Comment on this Post