Το Αθηνόραμα όλοι το ξέρουμε εδώ και χρόνια… επίσης γνωρίζουμε και την αγάπη του για τα παραδοσιακά προϊοντα των μικρών παραγωγών που με μεράκι μοιράζονται με όλους την παράδοσή τους.

Ήρθε λοιπόν αυτή η ώρα που μπορούμε να τους βρούμε και πάλι, όλους μαζεμένους και να δοκιμάσουμε τα τυριά, τις σάλτσες, τις μαρμελάδες και τόσα άλλα προϊόντα που σίγουρα θα θέλουμε να πάρουμε και στο σπίτι μας.

athinorama 2015

Φέτος, οι υπεύθυνοι του περιοδικού σκέφτηκαν να δημιουργήσουν,ανάμεσα σε όλες τις υπόλοιπες πολύ ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις, το Food Blogger’s Corner όπου μπορείτε κατά την διάρκεια του Φεστιβάλ, να έρθετε να γνωρίσετε από κοντά τους food bloggers που θα συμμετέχουν σε αυτή την ενέργεια και να δοκιμάσετε αυτά που θα ετοιμάζουν! Εκεί θα είμαι κι εγώ αλλά εννοείται ότι δεν θα μαγειρεύω μόνη μου αλλά με την φίλη μου Ελένη Βονισσάκου από το The Foodie Corner. Θα ετοιμάσουμε ελληνικό street food, φτιαγμένο με υλικά των παραγωγώνπου θα παρεβρίσκονται εκεί. Το φοβερό και τρομερό γεγονός θα γίνει πραγματικότητα την Κυριακή 10 Μαΐου στις 15:00. 

Eκτός από τα δικά μας όμως blogs θα συμμετέχουν και οι Cook & FeelFoodjunkie,  Funkycook, GourmelitaMadameGinger, Mamatsita και WonderfoodLand.
Για περισσότερα events και δρώμενα του Φεστιβάλ μπορείτε να ενημερωθείτε από το επίσημο site της διοργάνωσης αλλά και εδώ.  Τέλος, να φέρετε και τα παιδιά μαζί γιατί θα υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος παιδότοπος αλλά και παιδική μαγειρική από τον Γ. Μπαξεβάνη.

Και τώρα τα καλύτερα!!! Διαγωνισμός!

Μέσα από το Εlena Is Cooking και σε συνεργασία με το Αθηνόραμα θα κάνουμε ένα διαγωνισμό/giveaway που οι νικητές δεν θα είναι ένας άλλα πέντε!!!

Τα δώρα λοιπόν είναι :

  • για τον 1ο νικητή: ένα καλάθι με προϊόντα του Simply Greek (επιλογής της υπογράφουσας) αξίας 50 ευρώ & 1 διπλή πρόσκληση
  • για το 2ο νικητή: δωρεάν συμμετοχή σε ένα από τα ειδικά σεμινάρια μαγειρικής που θα διεξαχθούν τις ημέρες του Φεστιβάλ & 1 διπλή πρόσκληση
          και τέλος για άλλους τρείς νικητές:  από 1 διπλή πρόσκληση για το Φεστιβάλ
Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό αυτό μπορείτε να κάνετε like στην σελίδα του Elena Is Cooking στο Facebook , να αφήσετε σχόλιο από κάτω από την ανάρτηση αυτή ή να κάνετε like στο ανάλογο post στο Facebook.  
Ο διαγωνισμός λήγει αύριο Πέμπτη 7/5 στις 18:00. 
Ελάτε να γνωριστούμε από κοντά και φυσικά τι άλλο να φάμε ελληνικό street food που μπορείτε κι εσείς να φτιάξετε στο σπίτι! !!:)
Σας περιμένουμε  !!!

 

 

Use Facebook to Comment on this Post