Γειά,

είμαι η Έλενα και αν και σπούδασα Ιστορία Τέχνης και Design η αγάπη μου για το καλό φαγητό και την μαγειρική με οδήγησε στο να εργαστώ σε διάφορα περιοδικά μαγειρικής σαν συντάκτης αλλά και σαν food stylist  (RealFood, BBC Olive, Traveller’s Icons etc). Μου αρέσει να ανακαλύπτω νέες γεύσεις, συνταγές και όμορφα spots όχι μόνο στην πόλη μου, την Αθήνα αλλά γενικά όπου κι αν ταξιδέψω εντός και εκτός.

Θεωρώ πως κάθε μέρα είναι και μία ευκαιρία για να μαζευτείς με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα γύρω από ένα στρωμένο τραπέζι, για φαγητό.

Η μαγειρική με χαλαρώνει και θεωρώ ότι είναι πηγή δημιουργικότητας. Κάντε τη βόλτα σας στο blog μου και ελπίζω να σας αρέσουν οι συνταγές μου και να τις μαγειρέψετε για εσάς και τους φίλους σας!

Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που κάνω από την θέση που βρίσκομαι είναι ότι είμαι μέλος μιας πολύ σημαντικής ομάδας, της ομάδας του Food4Good,  μιας παρέας που απαρτίζεται από άτομα που αγαπούν την καλό φαγητό, ξέρουν να μαγειρεύουν και προσφέρουν μέσα από αυτό σε διάφορους μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς. Σε περίπτωση που δεν γνωρίζεται την ομάδα μας δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε την σελίδα μας στο facebook, εδώ και με την πρώτη ευκαιρία να έρθετε σε κάποια εκδήλωσή μας.

Γενικά μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μου στα περισσότερα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, Instagram, Twitter και Pinterest) και θα χαρώ να λάβω σχόλια και απορίες!

ΥΓ1 : Για οποιαδήποτε απορία σας μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου μέσω email εδώ –> elenaiscooking@gmail.com

ΥΓ2: Θα ήθελα επίσης να ενημερώσω ότι για τα προϊόντα που αναφέρομαι κατά καιρούς σε διάφορες αναρτήσεις ή φωτογραφίες δεν σημαίνει ότι έχω αμειφθεί με κάποιον τρόπο εκτός αν αναφέρεται ξεκάθαρα κάποιου είδους συνεργασία.Όταν αναφέρω σε κάποιο post ή σε κάποια φωτογραφία κάποιο προϊόν σημαίνει ότι είναι κάτι που προσωπικά μου αρέσει.

Use Facebook to Comment on this Post

0 Comments

Leave a Comment