Σε μισό μήνα κλείνω 5 χρόνια στην μπλογκόσφαιρα! Νιώθω ότι γίνομαι καλύτερη σε κάθε ποστ! Αυτά τα πέντε χρόνια γνώρισα πολλούς ανθρώπους που ασχολούνται με το μπλόγκινγκ. Είναι όμως μερικοί που τολμώ να τους αποκαλώ φίλους, όπως την Αθηνά Πάνου ή αλλιώς SugarBuzz.
Η Αθηνά λοιπόν όπως πολλοί θα ξέρετε έχει στο ενεργητικό της εκτός από το πανέμορφο μπλογκ της και δύο βιβλία.   Το τελευταίο της βιβλίο είναι και το δώρο μου για τα γενέθλια του μπλογκ μου!!! Πρόκειται για ένα βιβλίο με θέμα τα μπισκότα , γλυκά και αλμυρά , δηλαδή για μπισκότα για όλα τα γούστα. Ξεφυλλιζοντάς το,  σου ανοίγει η όρεξη όχι μόνο διαβάζοντας τις συνταγές της Αθηνάς αλλά βλέποντας και τις πανέμορφες φωτογραφίες!!!

  Για να σας ανοίξω λοιπόν την όρεξη θα σας δώσω και μια συνταγή για μπισκότα με σταγόνες σοκολάτας από το βιβλίο, που τα έχω δοκιμάσει και πραγματικά είναι απόλυτα εθιστικά!!!
  Για να πάρετε μέρος σε αυτό το διαγωνισμό δεν έχετε παρά να αφήσετε σχόλιο κάτω από αυτή την ανάρτηση μέχρι την Μ. Δευτέρα στις 12 τα μεσάνυχτα!!!

 

Use Facebook to Comment on this Post